Velkommen til DCH Hjørring

DcH Hjørring er medlem af Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening, som blev stiftet i 1937, og som i dag er Danmarks største hundesportsforening med over 12.000 medlemmer fordelt på 124 lokalforeninger over hele landet.


I DcH Hjørring lægger vi stor vægt på, at såvel vore tobenede som firbenede medlemmer

er glade for at komme i klubben. Og vi gør os umage med at byde nye medlemmer velkommen.

Vi har et dejligt klubhus og er kendt for gæstfrihed og socialt samvær både på de enkelte hold men også på tværs af hold og discipliner.

Ud over træningsarealerne omkring klubhuset, nyder vi stor gæstfrihed blandt landmænd og Hjørring kommune der stiller jord til rådighed for vores mange hold. Vores frivillige trænere har som udgangspunkt gennemgået DCH's træneruddannelse eller vores egen træneruddannelse og er på den måde rigtig godt klædt på til at hjælpe dig og din hund videre i jeres træning.

Skulle der opstå behov for mere speciel hjælp har vi også frivillige folk der kan træde til. Det gælder både spørgsmål om hundens adfærd, men også eftersøgning af tabte ting kan vi hjælpe med.

Når du tilmelder dig et hold beder vi dig om at oprette en profil. Det gør vi for at sikre administration og ikke mindst for at sikre kommunikationen til medlemmerne.

Tilmeldinger sker ved at klikke på TILMELDING i topmenuen.

Og efterfølgende får du kvittering fra klubben og ofte en email eller en sms fra din kommende træner.

Vi håber du og din hund får mange gode timer sammen med dit hold.

 

DCH HjørringNyheder

Sponsorer